30 Eylül 2014 Salı

Kayıp Mu Kıtası ile İlgili Bilgiler


Kayıp Mu Kıtası Hakkında

Türklerin Ecdadı Mu Akad Sümer

Türklerin ilk zuhur ettiği ve soyca büyük kardeşlerinin bulduğu Akad,Sümer ve uygurların zuhur ettiği 70.bin yıl öncesine kadar bulunan kayıp mu kıtasına ait bilgiler...
Mu kıtası hakkında en çok bilgiyi colonel d churchill mu kıtasının ilk izlerini 1868 de hindistan da zuhur eden büyük kıtlıkta kendi arzusuyla delhi şehrine gider ve ilk izleri himalaya dağlarında bulunan ayhodya manastırında öğrenmeye başlar.

İlk defa hurafeden ve insanlığı ilk defa medeniyet nuru ile aydınlatmış güneş dini ile güneş gibi insanların ahlaklarını inceltmiş ve bundan dolayı insanlık tarihinde büyük etkileri olan mu kıtasının haritası şu biçimdedir



Bunun yanında Mu kıtasında dünyanın örneklerinin arasında en eskisi olan bakır üzerine altın işleme bir vazo bulunmuştur. Son zamanlarda gündemde olsa da Mu kıtasının araştırmaları yıllar önce başlamıştı. Kıtada bulunan tarihi bulgular nedediyle tarih yeniden yazılacak. Bundan dolayı pek açıklama taraftarı olmuyorlar. Hele ki konu Türkler olunca. Vazonun ilk çekimlenmiş resmi aşağıdakidir.


Mu şehirlerinden birinde bulunan bu eserin yaşı 12.500 leri buluyor. Yine dünyanın en eski tunç işleme statülerinden biri olan değerimiz; Dünyaya hakim olduğuna ve hüküm sürdüğüne inanılan Güneş Tanrısının heykelidir.


Bu heykelcikte Munun tanrıdan bir insan ruhu aldığını anlatıyor. Aynı tasvir eski mısırlıların Ölüler kitabında bir çok defa görülmektedir. Tasfirin sol omzundaki şahin ise ruhun temsili şeklidir.


Yukarıki resime tıklayarak semboller hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Resim kısaca Mu kıtası yani Güneş İmparatorluğunun bayrağını göstermektedir. A şeklinde görebileceğiniz haç ise Tanrının kudretini ve korumasını temsil etmektedir. Günümüzde ise ne ilginçtir ki bazı ülkeler Mu bayrağına benzer şekilde güneş simgelerini kullanmaktadır. Bu ülkeler şu an batık mu kıtasının çevresinde bulunan ülkelerdir. Japonya, Arjantin, Uruguay devletleri ve soyu Mu kıtasına dayandığı tahmin edilen Pers İmparatorluğunun günümüzdeki devleti İran.

Japonların kültür ve geleneklerinin Türklerle bağdaşma ve benzemesi de yine Mu kıtasından gelmektedir. Çünkü bilinene göre Japonların ilk kültür cetleri Mu kıtasından gelmektedir. Aslında benzerlik tamamen bundan ibarettir. Churcward ın Japonlar arasında yaptığı bir araştırmada onların da bu görüşe yakın olduğu ortaya çıkmaktadır.



İlk resimde okuyabileceğiniz gibi demografi 35.000 yıl civarındadır. İkinci resimde ise sayfanın ortasında bir üçgen ve göz göreceksiniz. Bunu günümüzde İlluminatinin ve Masonlar gibi tarikatların kullanıldığı söylenir. Fakat gözün dayandığı tarihe bakıldığı zaman yine Mu kıtasından gelmektedir. 

Aşağıdaki resimde görecekleriniz de yine bu göz türünde tarikatların kullandığı simgelerdendir. Fakat yine şaşırabilirsiniz bunlar tamamen Mu kıtasına dayanmaktadır. İsrailin kullandığı ve yer yer adına Davut yıldızı denilen sembolden tutun da Piramit remzlerine kadar hepsi Mu kıtasında ki  mukaddes emanetlere (onların dilinde, inandıkları türde) işlenmiş olup kutsal değerler taşımaktadır. 

Aşağıdaki resimde göreceğiniz semboller ise Nazi sembolü olarak bilinen dört çekiçtir. Fakat bu yi
ne Mu kıtasından gelmektedir. Mu kıtasında bunları Nilüfer çiçeği olarak simgeler. Nilüfer çiçeğinin bataklıkta açtığını ifade eder. Burada Nilüfer Çiçeği Hz. Adem, bataklık ise Dünyayı temsil etmektedir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.