13 Ekim 2014 Pazartesi

İLLÜMİNATİ ve Gizli Tarikatlar


İLLÜMİNATİ DECCAL BÜYÜ SİMYA KABALA'NIN GERÇEK YÜZÜ
İlluminati'ye Giriş

1776 tarihinde kurulmuştur. Bunların  tek emelleri dünyanın tek hakimi olmaktır. Amerika`nın kuruluşu da aynı tarihtir ve tarihteki ilk mason ve şeytan’ın kabalistik öğretileri üzerine kurulu devlet A.B.D`dir.
İllüminati`yi kuranların ataları 11-12. yüzyılda avrupa`da yaşayan tapınak şovalyeleri’dir, bu asil olan şahıslar kabala denen kitabı kudüs`ten almak için 1. haçlı seferi`ni düzenlemişlerdir. Haçlı seferi`nin en temel nedeni budur.
Kabalistik öğretide evrene, paralel evrenlere, yaradılışa, fizik kurallarına kadar inanılmaz bilgiler vardır. Ayrıca kabala kod ile yazılmıştır.



Newton mesela kabalistik öğreti  ile  oldukça çok haşır  neşir  olmuş bir bilim insanı dır ve günümüz fiziği tamamen  bu kabalistik öğretinin içindeki gizli şifrelerdeki bilgilere  dayalıdır.
İLLÜMİNATİ DECCAL BÜYÜ SİMYA KABALA'NIN GERÇEK YÜZÜ


Aleister Crowley
Bu adamın İsmine yazılmış şarkılar bile  vardır, mesela ozzy osbourne`ün mr. crowley buna bir örnektir.
Oldukça kabalistik öğreti ve satanizmle dolu bir insandır. Yüksek dereceli bir masondur. Kendisi simyacı, büyücü ve özellikle ''Beast'' lakabı  gibi sıfatlarla bilinir ve aynı zamanda satanisttir. Şeytan çağırma ritüellerine ait ses kayıtları da vardır.
Golden dawn (altın şafak) adlı masonik satanist hermetik cemiyetin kurucusudur.
Şeytan`ın oğlu golem`i dünyaya getirmek istemiştir.
Bir de oğlunun adı Atatürk crowley`dir. adam Atatürk hayranı imiş.


İLLÜMİNATİ DECCAL BÜYÜ SİMYA KABALA'NIN GERÇEK YÜZÜ

Bones and Skulls
Bu anlatacaklarımı kaldıramayabilirsiniz.
Bush ailesi Bones & Skulls (Kemikler ve Kafatasları) adlı satanist tarikatının en yetkili mensuplarındandır. Bush ailesi kendilerini Mecüc (İncil`de Magog diye geçer) kavmi olarak görmektedir. Hatta büyükbaba Prescott Bush, bu tarikatının bir ayininde Deccal (Antichrist) olarak vaftiz edilmiştir.
George Bush`un (Körfez Savaşı zamanındaki başkanları, baba Bush) Yeni Dünya Düzeni`ni (New World Order) dünya’ya duyurduğu tarih ise 11 Eylül 1990`dır.
11 Eylül 2001'deki terör saldırıları ise yine bir illüminati'nin kara tezgahıdır.Zaten önceki yazılarımızla ulaşabilirsiniz. 11 eylül saldırısı bahane edilerek önce Afganistan işgal edilerek uyuşturucu pazarlığı ele geçirilmiştir. Zira bugün bile dünyadaki uyuşturucunun  %90`ı Afganistan`da üretilir.
Ardından da malumunuz Irak ve  ırak petrollerini oraya barış götürürek  ele geçirilmiştir.
Özet: Dünya aklınızın alamayacağı kadar ruh hastaları tarafından yönetiliyor.

İLLÜMİNATİ DECCAL BÜYÜ SİMYA KABALA'NIN GERÇEK YÜZÜ
Satanizm İle Bağlantıları
İllüminati`nin, masonluğun asıl hizmet ettiği şeytan’dır.(Satan lucifer enki vsvsvs) Dinleri ruhani satanizm’dir. Satanist deyince zihninize kara giyinip kedi kesen  özenti  gençler gelmesin, bones and skulls tarikatını araştırın görün işte kimler kimler üye. Amerika`da bugün yaklaşık 5.milyon  satanist bulunduğu söyleniyor
Mısır zamanının en büyük büyücü topluluğuna hayat veren bir medeniyetti ve şu an bile bilinmeyen  çoğu şeyi biliyorlardı. Başka boyutlardaki ( x )`ler ile (şeytan, ruh, v.s) bağlantı kurabilmenin bir girdap oluşturabilmekten geçtiğini anlamışlardır. Bu girdaplar ise en iyi piramit ve sekizgen yapıların en ucundaki konik yapıda oluşturulur. Piramitlerin ise  sırrı da budur. Firavunlarda şeytana hizmet ediyorlardı. Ayrıca bugünkü ingiliz kraliyet ailesi firavun kanından gelmektedir.

İLLÜMİNATİ DECCAL BÜYÜ SİMYA KABALA'NIN GERÇEK YÜZÜ

Özellikle A.B.D`de piramit şeklinde birçok yapı vardır.

Washington anıtı’nın boyu 555 feet, temeli ise 111 feet boyunda’dır. Ayrıca world wide web diye bize öğretilen(www ise 666)`dır. Zira ( W ) ibranice 6`ya tekabül eder.
Peki böylesine bariz şeyleri neden yapıyorlar?

Çünkü deccal ancak o enerji sağlandığında dünya’ya gelecektir.

Amaçları da budur.




Peki şeytan`a inanan, aslında allah`a da inanmış olmaz mı? Allah`ın varlığını kabul edip Neden ona değil de şeytan`a iman ediyorlar?

Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Fakat bana kalırsa, bu herifler kimselerin bilmediği şeyleri biliyorlar. Bu herifler dediğim belki şu an 7 milyarıgeçen dünya nüfusu arasındaki 2-3 insandır. Devletler üstü güçlerin en tepesindeki bu elit kesim yada onların kabala`yı okumuş, illimunati`yi kurmuş olan ataları ne biliyor olabilirler hiçbir fikrim yok.

Bir diğer sebebi de şeytan`ın vaatleri olabilir.




Fransız ihtilaLİ
1. Dünya Savaşı ve Milliyetçilik
Şimdi bildiğiniz gibi bu 1. Dünya Savaşı`nın görünürdeki sebebi, tetikleyicisi, Avusturya-Macaristan veliahtı Franz Ferdinand`ın bir Sırp milliyetçisi tarafından öldürülmesidir.

1. Dünya Savaşı zaten kaçınılmazdı. Savaşın esas sebebini ve devlet arasındaki bloklaşmalarıdır.
Bakın 1900`lü yılların başında Sırbistan`da bir milliyetçilik rüzgarıdır gidiyor. Bir yerde milliyetçilik varsa, orada kesinlikle masonik bir müdahale vardır. Bu adamların en iyi kullandıkları şey de budur. Çok uluslu bir devlet olan Osmanlı`nın ki; şu an bizim bile canımızı çok sıkan bu milliyetçilik davasına. Kürt milliyetçiliği, Ermeni sorunu hep milliyetçilik bazlı olaylardır.

Sırbistan`da o zamanlarda milliyetçilik propagandası var. Aslında Fransız ihtilalinden beri var. Bir yandan Rusya bu ülkeeye panislavizm politikasıyla sahip çıkıyor, bir yandan da oralarda kurulan mason localarının yoğun  faaliyetleri var. Zira zaten Sırplar, Osmanlı`dan ayrılmak ve bağımsızlığını kazanmak amacıyla  o dönemde ilk ayaklanma yapan ilk azınlıktır.

Sırbistan`ın başında o dönemlerde Avusturya-Macaristan ile barışçıl politika izleyen bir lider var fakat Sırp halkı feci şekilde gaza getirilmiş durumda, Avusturya-Macaristan ülkesinin bir kısmından toprak hak iddia ediyorlar ve bu yüzden onlara karşı barışçıl politika izlenmesine isyan ediyorlar. Bu lideri tahttan indiriyorlar, başa  kendi idealleri yolunda gördüğü  birini getiriyorlar.

Sırbistan, o zamanlarda Makedonya gibi balkan ülkelerinde birçok mason locası var. belki şimdi de öyledir. Bu locaların zamanındaki en şiddetli faaliyeti, milletlere milliyetçilik  fikrini aşılamaktır. fazladan bir bilgi, ABD`nin 1. Dünya Savaşı`na katılması için zorunlu koştuğu Wilson Prensipleri`nde "her millet kendi kaderini kendisi belirler" şeklinde bir madde vardır. Milliyetçilik = Masonik faaliyet, bunu unutmayın.!!!

Galiba Sırbistan`ı ziyaret ediyor. bu Franz Ferdinand ve o sırada bir Sırp genci tarafından başından vurularak  öldürüyor. Bu genç Sırbistan`ın en önemli mason localarından birine üyedir.
Tarihteki ihtilaller’in büyük bir çoğu mason kaynaklıdır. Fransız Devrimi, Kızıl İhtilal gibi milliyetçilik rüzgarı esen bu büyük olaylar masonlar tarafından organize ve finanse edilmiştir.

Zira Fransız Devrimi`nden sonra esen milliyetçilik rüzgarı ile çok uluslu devletler çok kötü bir  duruma düşmüştür, başta Osmanlı ve Avusturya-Macaristan. Zira masonik ülkünün ilk emeli imparatorlukları yok etmektir.(BÖL-PARÇALA-YOK-ET-ELE GEÇİR) Bunun nedenini ise başka bir bölümde açıklayacağım, NEW WORLD ORDER dedikleri oluşumdur.

Kızıl Devrim ise tamamen masonlar ve hatta yahudiler tarafından kontrol edilmiştir. ( Bu arada hala mason ile yahudi’yi birbiriyle aynı şey sanan bilgisiz insanlar var. Yahudilik ile Siyonizm aynı şey değildir, karıştırmayalım. Siyonizme lanet okuyan, siyonist bayrakları yakan Yahudi insanlarda vardır. hepsi farklı şeyler.) Zira Marx’ın kendisi de yahudi’dir. Stalin ve Lenin 33. Derecede mason ritinden masonlardır..

İlliminati ve Gizli Tarikatlar

2 yorum:

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.