12 Ekim 2014 Pazar

Amerikada Nazi Projesi Hydra

Konumuz Merak ekibi olarak bir dipnot. Bu yazıyı bir komplo teori sanmayın. Karşıt tez oluşturmadan Hydranın önce resmi sitesinden haberdar etmek isteriz.
  
Amerika Nazi Hydra Projesi


Hydra Projesi

Faşizm Nedir ve Ne Değildir?

Faşizimden başka dünya üzerinde hiç bir kelime yoktur. Büyük tartışmalara ve akıl karışıklıklarına sebep olan... Bu terim, bireylerin çoğuna uygulanmıştır.
McCarthy, Hoover ve diğerleri, hükümet politikalarına ve hükümet kendilerine
 karşı suçlamalar yapılmıştır. Tabi bu basettiklerimiz en ünlü davalar. Daha

sonra bir soru tüm akılları karıştırmıştı. "faşizm tam olarak ne?". Webster Sözlüğü tanımlar
gibi: "merkezi bir diktatörlük tarafından işaretlenmiş bir hükümet sistemi, sıkı
sosyoekonomik kontrolleri ve kavgacı milliyetçilik. " tanımını almıştır.
Ama yazar bu tanım ile istisna alır. En iyi ihtimalle tanımı ne çok soyut nede çok somut yapar.
Faşizmin her türlü içine alma yeteneğine sahip.
 Hydra nın da çıkış yolu işte bu faşizimdir. Yeni dünya düzenini savunan bir çok tarikat bu düşünceden benimsemişlerdir.

 
Tarihte en büyük örneğini ise Nazilerde görmüştük. Bunun tanımını dönemin tarihi uzmanlarından biri kitabında şu şekilde kaleme almıştır. " Fredrick von Hayek Nazileri olarak etiketleme girişimi ilk kitabında 1.944,70 sert sağ yayınlanan Kölelik Yolu sosyalist
onlar vardı suçlamalarından kurtulmak için zor hakkını izin çabuk benimsemiş
Nazis.2 tür çabaları ile pek çok ortak değil sadece aptal ama sahtekâr vardır
iyi ve sağ tarafından bir girişimi temsil onların daha önce için kendilerini mesafe
Pearl Harbor bombalama sağında önceki Hitler'e destek.
Hayek'in kitabı ilk çok iki hatalı varsayımlara dayanmaktadır
başında. "
Yani Faşizmin lügata girme sebebi işte Adolf Hitlerin ta kendisidir. Fakat bilinmesi gereken bir konu vardır. Tarihe bir çok katliamlar ve zalim krallar adlarını yazdırmıştır. Ama Adolf Hitlerin hepsinden sıyrılmasına bir neden vardır. Adolf Hitlerin dünyaya korku salan ve günümüzde bile gaddarlık tanımlarını alan Hydra Projesi.

Adolf Hitler ile beraber lügata giren Faşizm, aslında öğrenildi ki sanıldığı gibi değildir. Bunu Hdyra projesinden ortaya koyan Amerikan bir araştırma ekibi tamamen şu kelimeleri kullanmışlardır.
Edebi bir dille yazılmış olan aşağıdaki metinde aslında bir takım mesajlar da verilmektedir.

" Naziler iki kısma ayrılmışlardır. İşin görünen kısmındakiler askerler, komutanlar ve subaylar ki ikinci dereceye sahiptirler. Birinci derecede olanlar ise asıl gidişatları belirleyenlerdi. Bunların başında Adolf Hitler, SS komutanları, Ölmeye yeminli Subaylar, Hydra Projesini yürüten Bilim İnsanları. Günümüzde ise bu ne tesadüfse ikinci dünya savaşında Nazilere sonuna kadar karşı olan Amerika da görmekteyiz. Amerikan tarihinin ilkel bir bilgi ile bile bir okuyucu
hırsız baron dönemin ve laissez başından bu zaman çerçevesi tanıyacağı
faire ekonomisi, tam ekonomik politika Hayek'in tip büyük saygısı tutar.
Daha sonraki bölümlerde olacak detay hem bu süre önemi ve nasıl
hükümetler sistemini bozarak zengin elit nedeniyle başarısız.
Hayek, onun sonuçlarını desteklemek için çok az kanıt sunar; Aslında kitap yoksun olduğunu
herhangi bir kanıt ya da örnekler onun sonuçlarını desteklemek için.Kitap, bir dönüşür
iddiasını argüman. Sadece Hayek Amerikan şiddetli özgürlükler sürdü
tarih Almanya'da ve İtalya'da faşizmin doğasını görmezden.
  
Yıllar önce Mussolinin yaptığı açıklamaya dikkat çekmek istiyoruz. Biz "
devlet yetkilisinden bu işlevleri üzerimize almak gerektiği inancındayız. Biz devletin ekonomik işlevlerini feragat etmek gerektiğine inanıyoruz.
Böyle konular devlet olarak beceriksiz olduğu için özellikle, tekeller aracılığıyla yürütülmekte. Biz devlet demiryolları, devlet posta servisi ve devlete bir son vermeliyiz. Bu bizim için bir sigorta. "

İşte bu konuşmadan sonra filmlere konu olan Şaron, Hydra ve milyonlarca insanın kayıtlarının güncellenmesi bir takım bakış açıları ile görülebilmekte. Almanya da ise Naziler devletin kontrolünü ellerine alacaklarını ve özel kamulaştırılmaların bitirileceğini açıklamışlardı. Bu olaydan sonra tıpkı Musollininin yaptığı açıklamalar gibi akabinde bir takım birebir olaylar yaşanmıştır. Zengin ve hükümetin tam zıttında bulunan tüm sanayici ve iş adamları büyük oranda mal varlığında düşüş yaşadı. Burada bir dip not: Bu mal varlığındaki düşüşlerin aktarımları genelde Amerika da Nasa gibi bir çok bilim kuruluşuna aktarılan paralar olarak görülmekte. 
 
Yıllar sonra CIA dan yapılan bir açıklama ile büyük devletler ayağa kalktı. Teslanın gizli kitabının rivayetten öte kendilerinde bulunduğu ve 800 e yakın deneyin patentli olduğu. Daha sonra ise Haarp Projesi ile daha çok dikkat çekmiştir. Fakat merak edilen konu " Bu projelere yatırılan milyarlarca dolar düzenli olarak nerden ve kimler tarafından hibe edilmekte? " Daha sonra bunun da yollarını izleyen ekip şunu ortaya koymuştur. Paralar tıpkı Adolf Hitler gibi tekelden ve düzenli olarak yatırılmakta. Her ay sadece bir kaç iş adamı tarafından bu projelere milyarlarca dolar bağış yapıldığı gibi, patentleri de alınmıştır. 

Bu ekip daha sonra Nazi Hydra Projesi ile Amerikanın karşılaştırmalarını sunmuşlardır.

Nazilerde yöneticiler sadece Alman ırkından oluşmamaktadır. Yönetim takımını oluşturan kişiler genel olarak İsrail, Alman, İtalyan ve Sırp ırkına mensup kişilerdi. Fakat Nazi Almanyası İtalyan, İsrail ve Sırp vatandaşlarına karşı ise tam tersi bir şekilde zıtlardı. Şimdi ise Amerikanın bu projelerini yönetenler: Alman, İsrailli, Rus, Sırp ve İtalyan vatandaşlarıdır. Bunun yanında ise bu projede görevli amerikan bilim insanı sayısı en asgari olanıdır. Bu da bizim ayrı bir dikkatimizi çekmektedir.

Resmi olarak Nazilerin tüm üstün savaş silahları ve güçleri Hydra Projesi bilim insanları tarafından karşılanmaktaydı. Hydra bir ejderha adıdır ve bir kafa kesildiği zaman yerine iki tane çıktığı anlamından dolayı bu ismi kullanmışlardır. İnançları da bu yöndeydi. Kendilerinin hiç bir zaman bitmeyecekleri, her zaman herhangi bir mekanda gerek gizlenerek, gerek el altından, gerekse illegal yollardan bu işleri yürütüp, yeni dünya düzenini elbet bir gün gerçekleştirecekleri inançlarındaydı. Amerikanın bu topluluğu da tamı tamına aynı düşünceye sahiplerdir.

Bunun yanında da son olarak konuyu tek bir noktaya çekmekteler. Acaba Nazilerden bulduğu desteği Almanlardan bulamayan Hydra, zamanla Amerikaya sırtını yaslayıp projelerini onlarla yönetebilmiş olabilirler mi. Bu sorunun cevabını yine tarihten veriyoruz. Adolf Hitlerin savaşta yenilme sebebi, Hydra yöneticilerinin sırtını dönmesi ve Amerikaya çalışmasıdır.

Bu yazımızda Amerikada Nazi Projesi Hydra ele alındı.Yazımız kısaltılmışm olup Türkçeye çevrilmiştir. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

2 yorum:

  1. Aradigim tipte bi blog , bu tur bilgiler hep merak edilmistir zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. İlginizi çeken konular hakkında bize yazabilir, eğer ki makaleleriniz varsa paylaşmamızı isteyebilirsiniz.

      Sil

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.