25 Eylül 2014 Perşembe

Michael Jackshon Öldü mü?

Geçtiğimiz senelerde Michael Jackshon un öldüğü haberleri ile sevenleri büyük bir üzüntüye boğulmuştu. Bir çok saça sapan vasvata haberleri de cabası. Michael Jackshon zehirlendi, ruhu evin içinde dolanıyor vs. gibi bir ton vasvatayı duymuşsunuzdur. Akciğer kanseriydi, şu hastalığı vardı falanlar filanlar. Hayatı kadar ölümü de ilginç olan Michael Jackshon öldü mü? Bu soruyu neden sorduğumuzu sizlere şimdi açıklayacağız.

Geçtiğimiz yıllarda vefat eden Michael Jackshon un cenazesinde sevenleri onu yalnız bırakmamıştı. Cenaze sırasında ünlülerin, dua esnasında topluluğun resimleri çekilirken daha sonra gözlere biri çarptı. İncelendiğinde ve karşılaştırıldığında ise Michael Jackshon ile birebir aynısı çıkmıştı. Bunun yanısıra ise tıbbi belgeler Michael Jackshon un bedeni ile uyuşmamıştır. Bu nedenle de savcılık hala Michael Jackshon un ölümünü onaylamamaktadır. Tüm bunlara ek olarak da aşağıdaki resimlere dikkat çekmek istiyoruz. 

michael jackshon ölmedi

michael jackshon ölmedi
Michael Jackshon Ölmedi
Asıl kanıtlayıcı resmi bu yazıyı yazarken internette bulamadığım için ekleyemedik. Fakat resim arşivlerimde mevcut ve ilerleyen zamanlarda ekleyeceğiz. Resim üzerinden de açıkça görebileceğiniz gibi yüz yapısı birebir aynıdır. Diğer resimde ise Michael Jackshon un binlerce kişi içerisinde o resimdeki benzetilen kişiye arkasından bakması ve ağlamaması ayrı bir dikkat çekmektedir. Bunun yanında ise "Michael Jackshon Müslüman Oldu" haberlerini duymuş olabilirsiniz. Bu konuda da şunu söyleyebiliriz. İnternette kısa bir süre duran Michael Jackshonun ilahi söylediği bir videoyu da elimize geçirmeye çalışacağız. Bunun için DeepWeb kullanacağımızdan süre zarfına kesin birşey diyemeyiz. Bir diğer ilginç konu ise Michael Jackshon un 4. bir oğlu daha olduğu öğrenildi. Cenazede resimde görebileceğiniz kişidir.

michael jackshon ölmedi

4 yorum:

  1. elvis preslin tupek ve adını hatırlayamadığım bir kaç ünlü için daha denmişti yanlış hatırlımıyorsam

    YanıtlaSil
  2. neden kendine öldü süsü versin ki

    YanıtlaSil
  3. illüminatiden kurtulmak için adminin anlattığına ek olarak bir kaç hayranının çektiği fotoğraflar var bu kişilerle birebir benzerlik var yani bahsettiğim kişiler başka tabi deepweb kullanan varsa bulabilir ben geçen rastgelmistim silmişler sonra

    YanıtlaSil
  4. Hayranların çektiği fotoğraflardan bahsettiğiniz için teşekkürler. Bunu araştıracağız. Şahsi görüşüm bir takım tarikat veya kişilerden kurtulmak amaçlı.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.