21 Eylül 2014 Pazar

İkiz Kuleler Yalanı

İkiz Kulelerin yıkılışı


11 Eylül 2001 tarihinde gözler amerikaya çevrilmişti. Nedeni ise New Yorkta dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden biri olan The Twins Tower yani İkiz kulelere yapılan saldırıydı. Saldırının Usame Bin Ladin tarafından yapıldığı söylenmiştir. Daha sonra ise geniş çaplı bir operasyonla başta Afganistan da aranmaya başlanmıştır. Hatta üzerine bir çok da ödül konulmuştur. Fakat bilimsel olarak kesin kanıtlar var; bu saldırının sadece yalan ve bahaneden ibaret olduğuna dair. Amerikan Hükümetinin saldırı ile ilgili verdiği bilgiler ise tamamen saçmalıktan ibarettir. Bu saçmalık iddiamız kesin olarak bilimsel kanıtlara dayanmaktadır. Ayrıca Amerikan Hükümetinin bu binalarla ilgili bir takım kanunlarına. Bahane dememizin nedeni ise bu saldırının sonucunda Afganistan a saldıracak imkanının olmasıdır. Şimdi madde madde bu saldırının nasıl yalan olduğunu açıklayalım


1.) Amerikan Hükümetinin Sözde Saldırı Yapılan Uçak Modeli Paylaşımı

Bilindiği üzere saldırı sonrası bir çok soruşturma, operasyon ve teorem ortaya atılmaya başlanmıştır. Bunlardan biri ise ikiz kulelere saldırı yapılan uçakların modelleri. Model adı olarak Boing 747 uçuş numarası Q 37 olan uçağın kanatları alüminyumdan yapılmıştır. Alüminyumdan yapılan bir uçak kanadı ise kalın enli bir ağaca çarptığı zaman kırılacak ve uçak patlayacak şekildedir. Yani bu derece dayanıksızdır. Bunun yanında İkiz kulelerin her katına birer C4 tipi bomba bağlanıp patlatılsa bile, binayı yıkmamız imkansızdır. Bunun yanında ise binanın kolon yapılarında kullanılan demirlerin her biri ise yine kalın bir ağacın gövdesi kadardır. Bu demirler ise sulandırılmış ve arıtılmış saf çelikten oluşturulmuştur. Ayrıca bu kolonların erime sıcaklıkları ise 1600 dereceyi aşkındır.

Şimdi bir karşılaştırma yapalım.



İkiz Kulelere çarpan uçakİkiz Kuleler yıkılış


1- Kullanılan kolonlara çok büyük ateşleme gücü ve dayanıklılık gücü olmadan parçalamak imkansızdır. Sulandırılmış saf çeliğin bir kısmını kırabilmek için yine saf elmas gereklidir ki uçağın kanatları alüminyumdan yapılmıştır. Yani uçağın bir taraftan girip bir taraftan çıkması imkansızdır. Bunun yanında ise daha çarpar çarpmaz patlamak zorundadır.

2- Uçağın kolon ve duvarlarının erime ısısı en az 1600 dereceden fazladır. Uçağın ise yakıtıyla beraber patlamasıyla açığa çıkacak ısı en fazla 900 dereceyi bile bulamamaktadır. Yani resimde göreceğiniz üzere ikiz kulelerin yıkılışı asla bu şekilde olamazdı. Çünkü bir toz bulutu halinde yıkılmıştır.

İkiz Kuleler hakkında
İkiz Kuleler

3- Amerika da yapıların yönetmeliğinde bir kanun vardır. Bu denli büyük ve sağlam binaların temeli dahi atılmadan önce yıkım projesi belirlenir ve onaylatır. İkiz kulelerin yıkım projesi ise; kulelerin 50-100 mt altına bir nüklüer düzen kurulmuştur. Bu nüklüer düzenin patlatılması sonucu ikiz kuleler aynen bu şekilde yıkılmıştır. Bu düzen tamamen resmiyette ve belgelidir. Bir dip not düşelim: Nüklüer patlamalar yer yüzünde olduğu zaman felaketle sonuçlanabilir. Fakat yer altında etrafı sıkıştırılmış toprak ve kayaçlarla doldurulduğu zaman sadece bulunduğu haznede bir yıkıma sebep olabilir.

İkiz Kuleler
İkiz Kuleler

4- Son olarak ise dünyaca ünlü bir çizgifilmde ilginç bir sahne dikkatleri çekmiştir. Bu resim sosyal medya üzerinde her ne kadar yayımlansada; nedense ne çizgi filmin üreticileri yalanlamıştır, ne Amerikan Hükümeti sorgulamıştır, nede insanlarımız tartışmıştır. Resmin tartışması ve yorumunu ben sizlere bırakıyorum. Çizgi filmin bu sahnesinin bulunduğu bölüm 11 Eylül saldırısından önce yayımlanmış ve televizyonlara çıkmıştır.

İkiz Kuleler mesaj
İkiz Kuleler

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili soru ve önerilerinizi yorum olarak gönderebilirsiniz...


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.