4 Ekim 2014 Cumartesi

BEYAZ PİRAMİTLER

Beyaz Piramitler
Beyaz Piramitler
Türk dahisi kazım yaptığı yerlerde Türk uygarlıkları tarafından ot-oğ olarak adlandırılan ön-Mısır’a -3000 yıllarında doğu anadolu’dan isub-ög yazısının gittiğini anlamıştır. Kazım mirşan’ın günümüze kadar anlamı bulunamayan 184 adet mısır hiyeroglifini Türkçe olarak okumuş ve mumyalama tekniklerinin -3000'li senelerde altaylarda geliştirildiği düşünülürse piramit inşa teknolojisinin eski mısır’a Türk uygarlıkları tarafından öğretildiği sonucuna varılmaktadır.Tüm insanlık tarihini değiştirerek; medeniyetin yaraticisini Türkler olduğu sonucunu oluşturan, keşif batılı felsefe adamları tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması düşünülmeyen bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan çalışmalar yapılmaktadır.Bu piramitler tarihin akışını değiştirebilir. 



Çünkü Türkler göçebe hayatı yaşayan, kültürleri olmayan bir millettir. Ama bu böyle değildir. Bu piramitlerin içinde eski Türk yazıları vardır ve Türk mumyalarının elimizde fotoğrafları mevcuttur. Ayrıca turfan”da Türklerin yaptığı olağanüstü su kanalları vardır. Bu kanallar o zamanın teknolojisinde büyük bir başarıdır. Suyun olmadığı bölgede su kanalları dağlardan çekilerek, tarım için ve diğer işler için kullanılmaktadır. Ama ne yazık ki bugün bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yok olmaya başlamıştır. Karız kanalları tanrı dağlarından topladığı suyu 60 km çölün altından geçirerek turfan”daki yerleşim yerlerine taşımaktadır.
Kanalın derinliği 110 m den devam ediyor. Kanallar çölün altından ağ şelindedir. Yeraltı su kanallarının toplam boyu 5000 km, bu kanal ağın da belli aralıklarla oyuklar açılmıştır. Kuyular 90, 80, 70, 60 en son turfan ’da 10 metrenin altına inmiştir. Sistem tamamı ile yer çekimi kuvveti ile çalışıyor.Çinliler bu kanalları devletinde üç harikadan biri olarak kullanıyorlar. Bu kanallar bundan 2500 yıl önce -500’ ler de uygur Türkleri tarafından yapılmıştır. Eğim, açı, suyun akışı doğru hizada gidilip gidilmemesi bunların yapılabilmesi için bilim gerekliydi. Bunu başarabilmeniz için matematiğin , fiziğin, mühendisliğin ileri bir seviyede olması gerekiyordu. Burada yerleşik bir devlet vardır. Karız’ı yapan, onaran bir insan vardır. Çok iyi planlanmış başarıya ulaşmış ileri derecede teknoloji’ye sahip büyük bir devlettir.




Uygur sınırları içinde yer alan,mısır piramitlerinden senlerce önce yapılan ve mısır piramitlerinden daha uzun-büyük olan piramitleri yapan Türklerdir. Çin devleti buraya girişi tamamı ile yasaklamıştır. Çünkü bu piramitlerin içinde proto-türk yazılar yer alır. Arkeologların bile girişine kesinlikle izin verilmiyor. Çünkü tarihinin tekrar yazılması gerekebilir.
Beyaz piramitler nerededir?

Türk Piramitleri Çin Halk devleti'nin  içinde, Xian şehrini 100 km. Uzaklıkta Qin 
Ling Shan dağlarında bulunmaktadır. Yaklaşık 300 metre yüksekliktedir. II. Dünya
Savaşında Çin halkına yardım malzemesi götüren C-54 nakliye uçağının pilotu tarafından fotoğrafı çekilmiş. İlk kez 1957'de Life dergisinde makale olarak yayınlanmış. 1994 yılında Şensi sınırlarında bir araştırma gezisi yapan Alman filozofu Hartwig Hausdorf kendi topladıklarından birkaç fotoğrafın halka verilmesine izin vermiş. Hausdorf'a göre piramidin yaşı M.Ö. 2500'ler civarındadır. Aynı piramidin çevresinde daha küçük yüz kadar piramit var.
Turgay Tüfekçioğlu'nun bilsini verdiği bu piramidin yüksekliğinin  yaklaşık 300 metre olduğunu söylüyor.Piramitlerin ebat, şekil ve büyüklükleri ,dikkat çekmemesi açısından Çin hükümeti tarafından kontrol altına alınmıştır. Piramitlerin yukarı tarafları kesilmiş ve üstleri toprak ile doldurulup, kamuflaj amacıyla yeşillikler ile ağaçlandırılmıştır.









0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo kullanmayalım.
2. Belirteceğimiz görüşlerde lütfen kaynak ve belge sunalım
3. Herhangi bir ideolojik veya karalıyıcı yorumdan uzak duralım
NOT: Konumuz merak yazarları olarak
yorumunuz bizim için son derece önemlidir.
Lütfen "beni bilgilendir" seçeneği ile
bu konu hakkında takipte kalın.